Harry Styles beet puntje van tong af na eten van paddo’s

Harry Styles heeft het puntje van zijn tong afgebeten terwijl hij onder de invloed was van paddo’s. De zanger kan er inmiddels om lachen.

In gesprek met Rolling Stone vertelt de voormalig One Direction-zanger dat het nuttigen van paddo’s onderdeel is geworden van zijn creatieve proces.

“We hebben in de studio heel veel paddo’s gebruikt. Dan gingen we in het gras buiten liggen en luisterden naar Paul McCartney’s album Ram“, aldus Styles.

De 25-jarige zanger vertelt dat de paddo’s bedekt waren met een laag chocolade en hoe hij de punt van zijn tong afbeet. “Terwijl het gebeurde, probeerde ik ook gewoon mee te zingen met de muziek. Mijn hele mond zat onder het bloed. Mushrooms and Blood (paddenstoelen en bloed, red.), het zou een goede titel zijn voor een album.”

Styles bracht in 2017 zijn eerste soloalbum uit. De muzikant werkt momenteel aan het nieuwe album, waarvan hij nog niet bekend heeft gemaakt hoe het heet.

‘Het zou niet meer hetzelfde zijn’

In totaal zat Styles ruim zes jaar bij One Direction, samen met Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson en Zayn Malik. Hoewel de fans hopen op een reünie, zegt de zanger het nu vooral fijn te vinden voor zichzelf aan de slag te zijn. “Ik heb het veel te veel naar mijn zin om nu weer helemaal terug te gaan naar een groep. Ik denk dat het onmogelijk is nog hetzelfde te doen als toen, het zou niet meer hetzelfde zijn.”

“Ik weet het niet. Ik denk niet dat ik ooit zal zeggen dat ik het nooit meer wil doen, zo voel ik het niet. Als er een tijd komt dat we het allemaal willen, zie ik het gebeuren.”

Bron: NU.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *