Davina Michelle noemt in voorprogramma Pink staan een ‘droom’

Davina Michelle, die zondag het voorprogramma mag verzorgen bij het optreden van Pink op het Malieveld in Den Haag, kan nog lastig beseffen dat ze hiervoor is gevraagd. De Nederlandse zangeres noemt het optreden een “droom”.

“Ik heb nog niet door dat het gaat gebeuren’, vertelde de zangeres vrijdag in Jinek. “Ik durf dingen ook niet snel te geloven, want ik ben bang dat ik teleurgesteld word.”

De 23-jarige Rotterdamse, die eerder een cover van Pinks nummer What about Us maakte en vervolgens ook geprezen werd door de Amerikaanse, verwacht niet dat ze zondag door haar idool wordt gevraagd om het nummer met haar te zingen.

“Die show staat al helemaal vast. Ze heeft in elk land voorprogramma’s, dus ik ga er niet van uit dat ik dit met haar kan zingen.”

De Duurt te lang-zangeres zegt gespannen te zijn voor haar optreden in Den Haag en heeft ook “oprecht geen idee wat er zondag verder gaat gebeuren”. Wel zou ze graag even met Pink praten. “Ik zou haar zo graag willen laten weten wat ze voor mij heeft betekend.”

Bron: NU.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *