Fans in extase over afscheidsshow Elton John

Elton John heeft gisteravond zijn afscheidsshow gegeven in de Ziggo Dome in Amsterdam en zijn fans zijn in extase. Op sociale media uiten bezoekers uitgebreid hun enthousiasme over het concert dat onderdeel is van Elton Johns afscheidstournee Farewell Yellowbrick Road.

Een van de fans is Maurice Wijnen. “Ik heb net Elton John op weergaloze wijze Rocketman live horen zingen in de Ziggo Dome. Mijn muzikale leven is compleet. Wat is die man goed”, schrijft hij op Twitter.

Ook Esther Voet was diep onder de indruk van de show, waar ze naar eigen zeggen kippenvel van kreeg. “Wat een show, Sir Elton John, Maestro”, tweet ze.

AD-verslaggever David Bremmer, die het concert privé bijwoonde, vond het ook geweldig. “De falsetto is sinds circa 1980 zoek, het Donald Duck pak opgeborgen en van de piano wordt niet meer gesprongen. Maar verder was Elton John’s Farewell Tour in de Ziggo top!” schreef hij op Twitter.

Nieuwe kans

Wie het optreden van vanavond heeft moeten missen, kan op maandag 17 juni nog terecht bij een concert van de Engelse popzanger, pianist en componist in de Ziggo Dome. De 72-jarige Elton, die dertig studioplaten heeft uitgebracht, reist in totaal langs vijf continenten.

Bron: AD.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *