Zes nieuwe clips met o.a. Within Temptation en Scott Stapp

Scott Kennedy is de regisseur van de lyric-video bij Mad World. Dat is de nieuwe single van het album Resist van Within Temptation. De band rond zangeres Sharon den Adel treedt dit jaar op verschillende festivals op, waaronder Paaspop, Appelpop, Wacken Open Air, Graspop, Hellfest en op 11 juli is er een speciale show in de tuin van Paleis Soestdijk.

De Servische band Nemesis heeft een clip online gezet bij Dead End. Zoals de bandnaam aangeeft, zijn de dames geïnspireerd door onder andere Arch Enemy. Het kwintet dat sinds 2013 actief is, legt momenteel de laatste hand aan het debuutalbum.

Håvard Nesbø is de man achter de video bij One Hundred Years van Vreid. De melodieus rockende blackmetaltrack staat op Lifehunger. Dat is de achtste full-length van het Noorse ensemble, dat sinds 2004 actief is.

Purpose For Pain is de titel van de nieuwe single van ex-Creed en Art Of Anarchy-zanger Scott Stapp. Het nummer staat op zijn derde solo-album The Space Between Shadows, dat in juli via Napalm Records verschijnt.

Op 22 mei staat Aviana samen met Make Them Suffer en Of Virtue in Patronaat te Haarlem. De Zweedse metalcoregroep, die in 2016 is opgericht, zal daar het debuutalbum Polarize promoten, waaronder de single Heavy Feather.

Een paar maanden geleden deelden we de clip bij 731 van Borders. Dat is een moderne groovemetalband uit het Engelse Lincoln. Ditmaal is het de beurt aan Nothing To Lose. Beide tracks staan op Purify, de plaat die op 10 mei via Long Branch Records verschijnt.

Bron: MetalFans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *