Drie keer is scheepsrecht: Snollebollekes kondigt extra concert aan in Gelredome

‘Hedde gij misgegrepen?’ De kaartverkoop van de eerste twee concerten van Snollebollekes in het Arnhemse Gelredome liepen storm. Maar wie toen net te laat was heeft nog één kans. Snollebollekes keert volgend jaar terug voor een derde show.
Dit maakte Snollebollekes bekend op Facebook. Op zaterdag 4 april 2020 komt de feestact terug met een extra show. De kaartverkoop start 20 april om 11.00 uur via snollebollekeslive.nl.

De Brabantse act heeft er net (eind maart) twee uitverkochte shows op zitten. Het leverde Snollebollekes een tegel op in de Walk of Fame bij de hoofdingang van GelreDome.  De andere twee concerten vinden plaats op vrijdag 27 maart en zaterdag 28 maart 2020.

Bron AD.nl

EXTRA SHOW – Snollebollekes Live in Concert – Zaterdag 4 april 2020

❗DERDE SHOW IN GELREDOME ❗De eerste twee shows van @Snollebollekes Live in Concert waren in NO TIME uitverkocht!Daarom: op zaterdag 4 april 2020, een EXTRA SHOW!Hedde gij misgegrepen? De kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 11:00. Schrijf oe nu in via Snollebollekeslive.nl voor €5,- korting, een gratis muts EN de kans om nog vóór 11:00 oe tickets te kopen!

Gepostet von Snollebollekes am Dienstag, 16. April 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *